Inga fler fullmäktigemöten

Jaha, då var man ute ur regionfullmäktige igen.

Jag står ju inte alls på valbar plats så det är ju ingen överraskning men…
Inför förra valet stod jag på 14:e plats på Vänsterpartiets gotlandslista. Partiet fick 7 platser + 4 ersättare, men med avhopp och personer som flyttade från ön så kom jag in som sista ersättare mot slutet av mandatperioden.
Några möten (de flesta digitala) kunde jag vara med på och jag fick även tjänstgöra på ett…
Inför detta val stod jag på plats 16 på listan, dock gjorde vi ett sämre val så vi tappade ett mandat. Så inför denna period blir det 6+3, så det kommer krävas fler avhopp (men det vill vi ju egentligen inte) för att jag kanske ska kunna komma in igen.
Denna mandatperiod i alla fall.

Vänsterpartiets valsedel till Gotlands Regionfullmäktige 2022

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.