om

Varför finns den här bloggen?
För att jag behöver skriva av mig då och då.
Den har funnits i ett antal olika iterationer under årens lopp med perioder av dvala och/eller omstarter emellanåt och har väl egentligen lika mycket varit för att behövde skriva som att jag ville lära mig mer om ”det tekniska” (dvs bygga hemsidor på den gamla goda tiden).

Jag tror jag började blogga kring 2000 för jag var var förbannad på Barbro Holmberg och över Socialdemokraternas redan då hårdnande flyktingpolitik. Ah, det var oskyldiga tider…

När vi fick vårt första barn 2003 blev bloggen en kanal att informera släkt och vänner om hennes liv och utveckling då hon föddes i vecka 30 med esophagusatresi och allt vad det innebar.

När det sen lugnat ned sig på den fronten blev det mer politik igen. När jag senare satt i distriktsstyrelsen för Socialdemokraterna Gotland sammanföll det med att twitter drog igång, så jag försökte få partiets lokala företrädare att i transparensens namn hoppa på diverse sociala medier. Det gick sådär…

I övrigt är jag nyss fyllda 50, arbetar med Test på ett finansbolag. Har fru och tre barn. Engagerar mig fortfarande lite politiskt emellanåt, numera i Vänsterpartiet dock.