En blogg. För vad?

Vad ska jag göra med den här bloggen egentligen. Jag minns inte riktigt när jag började, men jag har varit på den här adressen sen 2002 någon gång. Lika mycket för att jag ville lära mig hur bloggar (eller egentligen hemsidor på den tiden) fungerade, som att jag faktiskt tyckte jag hade något att säga. Då var jag dessutom politisk aktiv på ett annat sätt…

När äldsta dottern föddes 2003 (i vecka 30, 1330 gram med esopghagus atresi, men det är en annan historia) var hemsidan ett väldigt bra sätt att hålla kontakten med släkten medan vi satt, mer eller mindre, fast på olika sjukhus. Hemsidan blev sedan för enkelhetens skull en blogg på Blogger och sen på WordPress. För att sen bli till facebook-inlägg och Twitterposter. Och nu? Intresset att bygga något eget finns fortfarande. Frågan är bara vad jag ska fylla den med…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.